Tuesday, November 30, 2010

WOWW !!! wat da crazy amazing technology ~

wee...slamat petang !

kali ni aku nk kongsi skit ngan korg2 smuer psl technology nie ! yg smakin mggila di kala akhir zaman nie .... **banyak gambar kot !!! haha...., gler dos ! 
dtambah pulak ngan otak designer2 yg smakin menggila + terlampau kreatif 

so beginilah jadinye .........


thumbdrive

gler kentang ! SPERMA kot ~
**kaki sex kot designer dia
hehe ! bifsticks eh! LIPSTICK ~
**wa xpkai so wa xbper nk bkenan

weee....chocolate ! nyam..nyammm
**klau bln posa., wa geget je thumbdrive nie !


 ade sper2 tetinggal kunci ke nie?
**leh join skaki ngan anak2 kunci yg len

 
waduhhh.... sedapnyer !!!
**terliyur glebabas ! nyam..nyam. lapau tmbikai la plak

hehe ! torties !!
**bayangkan tortiesku d perlakukan bgini ! oh! tidakkk ~

weee ! leh bt lmpu tdo !! 
**seswai tuk aku yg on9 smpai ke pg bute ! haha

kepada mreka2 yg ecident putus sana putus sni tu.., KE SINI lah organ2 anda ! haha

**weee....seram nk cucok kt lappy



 cam LEGO la plak !! cute je ~
**aku pnh ade thumbdrive cmnie... tp ble last sem nk blk umah, mmbr xpulangkan
a.k.a KENA CILOK ! dhla bli time memula kuar
!!! keypadlockk !!!!

 ahaks !! batery ! leh cas nie ...
 **skali aku tgk mcm lolipop lipstik ! (ade lg ke?) haha

fulamakkkatakkkk !!!!!! sedap siottttt !!! makan thumbdrive..makannnnnnn ~
  **rindu sushi kt LOT 10 

kepada penggila kamera or photographer2 kt luar sana..., ABSOLUTELY korg
xnk lpaskan pluang tuk dptkan nie
**blikn tuk aku plss !!!!! hehe

ewahh !!! iklan nie ! advertise yg bgos ~
**kcik sgt tkot tertelan.. kihkih

fulamakkkk !!!!  2 IN 1 ! thumbdrive bgerak ! 
**time interbiu.., nk tjk resume.., kasi cucok je ! kihkih

buntu sgt time exam.., baling atas meja ! (jgn smpai kantoi dh le !!)
**dadu oh! dadu ~


kayu kayan
**cam corot pn ader gak

kayu lagi !

 tp yg nie style lagi !!! weeeee ~


_________________________________________________________


 
GILE..GILEE.....MANUSIA SEKARANG MEMANG SEMAKIN GILER
NK KATA GENIUS KE MERENG KE ADVANCE KE AKU PN XTW !
YG AKU TW.., SLAGI DESIGN KITA TU TAK MELANGKAUI 
BATAS2 SENSITIVITY INDIVIDU, AGAMA, BANGSA
DAN NEGARA DH LE KN ! 

aku akan bt lg entry tuk technology len lak k !


TO BE CONTINUED






Monday, November 29, 2010

PAGI YANG GELAP

salam ! & a very good moning

ermm..pagi yg gelap..kini sudah terang.., aku adikmu...dan engkau abang ! ahahhaaaaa

abg aku xder ! jauh..jauh !!! 'abg' pn xder ! abg angkt pn xder !!

lama gler aku x update.. mlm lak aku xon9. ! rsa mcm xlarat gle ! sibok pikir psl kete yg kna tukar kotak stereng ! bler corner.., "gedebukk"... hamik ko!!! dh mcm org trajang kete aku lak ! aku ingt bolt join tayar then cpt2 antar pomen takot makan tayar.., then mereka2 kata kotak stereng ! ape2 je.., jnji kete aku siap n aku leh amik corner baekkk pnye nnti ! weeeee ~

SEKADAR GAMBAR HIASAN


smue dh mkn ke nie ? aku nk msukkn pic kete aku yg xsberapa tu tp x upload lg ! amik dh dlm hp tp x upload lg dlm lappy ! nnti2 ek ! utk pngthuan u'll.., wa pkai SAVVY 2ND je utk smntra waktu ! kaler ijo pucuk pisang !
org kata la pucuk pisang ! aku xpnh compare pn pucuk pisang ngan kaler kete aku tu ! heh ~

aku msh keseorangan kt opis pg nie ! nk kata ujan.., xpn ! tp collegue2 yg lain lom smpai2 lg ! 
klau ikot nk bukak pintu pagi2 nie.., muka aku nie je ! rsa malas xpyh cakap ! rsa nk tekan remote je !
pg2 nie almaklumlaaa ! klau bukan aku je xper ! nie asyikkk akuuuuuu je ~ adoilaaaaaaa ~

eh! ape yg aku cuba nk smpaikan nie ! mata aku rabak lg nie ! klau pejam grenti lenyap !
nk kata tdo lewat.., awal je ~ haiskhhh !!!!

mner g kwn2 aku ek ! smuer xder ! bosan gler ah ! hp aku dh dkt smnggu xtopap ! spe2 nk msg aku msg la sorg2 ! aku xbalas sbb aku mls topap ! then ader lak si pngguna celcom bt RM2 untuk SEHARI !
abis dia kol aku smpai lebam ! rimas la ! sbb smlm aku tgk SHOUT AWARD ! mmbr aku donlot !

AKU TGH CRIK PART TIME TUK GRAPHIC DESIGNER (DESIGN KT UMAH LG OK).., ATAUPN FREELANCER ! URGENT !!!! PLSS HELP ME K !!! THANKS ~

Friday, November 26, 2010

banyak duit pn kadang2 SESAKKKK jugak ~~~

selamat malam kalian smue ! lom tdo lg ??

ermm....wa ade bnda r nk kongsi skit psl feel wa 2 3 hari nie ! bkn pe ! wa rsa wa kering gler2 la bulan nie. mcm kontang gle.., yg prlukan oasis !



dlm 2 3 hari nie laa ! smpaikan makan pn aku bajet2 gler.., but ALHAMDULILLAH laa perot aku xkroncong kt opis ! ader r duit tp dlm RM3 singgit singgit singgit !
aper pnyer sedih ! aku grenti gaji mggu depan tp aku xgrenti isnin or selasa or rabu or khamis ! adoiiii
berukben nie xbyr lg nie ! kang xpsl2 warning surh byr dtg., habih aku ~



ermm.....besok keje lg ! tp smpai kol 1 je ! org 'penting' dlm opis aku amik cuti besok + isnin !
isnin tu hari bz tuuu..... but im 4 sure mereka2 lebh arif dlm mngmbil alih tugas beliau itu ! wa DESIGN pndai r, klau stakat amik biz card, banner simple2 wa tw r amik order tp bab len wa angkt bndera merah itam !
haha....


bab topap lak wa dh mtk topap kt 'dia'..haha..... 1ST TIME DO ! DIULANGI..... 1ST TIME !!!!!
wlaupn juz ckp dlm hp tp malu xpyh cakap r ! 2pn RM3 je ! xper2... dpt gj wa byr trus k ! weeeeee ~

sesak wa cmnie....sesakkkkkkkk !!!!!!

Tuesday, November 23, 2010

MALUNYER !!! (18sx)

haha.... malunyer aku nk bt entry nie tp aku rsa aku ptt luah utk aku kongsi bsama teman2 blogger wanita dluar sana !! utk lelaki pn sama ! sila KETUK PINTU SEBELUM MASUK BILIK PEREMPUAN YE !


muahahahhaaaa....kisahnye berlaku td ! sewaktu aku menunggu badan sejuk skit pas blk kje.., aku bekemban !
then gayut jap smbil baring + angkt kaki ! (hahhaa...jgn bygkn ye)...
then, dgn xsmena2.., anak sdara aku --> LELAKI BERUSIA 15TAHUN terus membuka pintu bilik aku tanpa mengetuk pintu dan ARGHHHHHHHHHHHH !!!! aku menjerit "CEPAT TUTOP PINTUUUUUUUU"
dia yg terkejut (agaknye).., bdiri keras dan tidak bertindak ape2..., aku dgn tgn pgang hp.., pgang tuala yg HAMPIR trlondeh lg ! adehhh !!!! lalu ku mnjerit lagi "TUTOPPPP PINTUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!"
then ayah aku marah dr luar + mak aku sekali !!! mmg slalu aku msuk bilik aku akan kunci pintu tp ari nie cm lupe lak ! anak sdara aku lak lupe nk ketuk pintu ! mmg hampeh + kebetulan gler !! aDESSSS.... malu dol !
ntah ape dia nmpk pn aku xpasti !! hahahaa.....then aku trus g mndi ngan prasaan MALU XTERHINGGA !
siot.......memang siottt !!!!!!!

AMARAN UNTUK PEREMPUAN :
1. SILA KUNCI PINTU APABILA ANDA MASUK JER DALAM BILIK ! LEBIH2 LAGI UTK YG SUKA 'FREE AIR' CAM AKU NIE ! HAHAHAAAA.... (WAJIB TAW)


AMARAN UNTUK LELAKI :

1. PASTIKAN ANDA KETUK DAHULU PINTU BILIK PEREMPUAN SEBELUM ANDA MASUK !! WAJIB JUGAK !!!!



CLOSET AKU SEMAKIN MENYEMBAH BUMI ! adoilaaaa ~

Monday, November 22, 2010

PANASZ ATI JER GUA !!!!!

assalamualaikum (moga lmbut skit ati aku nie)....

bt per tu? wa br jer pas mndi ! ahaks ~

wa ader topik panasssss,,,,hangat ...,smpai mmbuatkan wa mndi utk melawan haba panas itu dari terus mmbelenggu benakku !

cter dia start dr awal pg lg td ! 1st psl biz card ! ader r mmbr rpat aku.., dh bt biz card ngan aku sblm nie ! then xbyr lg laa.., then pg td dia mtk aku bt lg biz card tu tp nk tmbh2 skit2 lg ! aku xder hal nk dhulukan duit aku utk printing dlu tp aku dh mls r nk bt baik ngan dia.., dia EX aku sbnrnye ! then aku mtk dia duit utk biz card yg sblm nie n dia mtk kira skali dgn yg baru ! aku cakap printing kna duit dlu br bnda leh jln then dia ajar aku lak surh dhulukan duit aku dlu ! aku klau still kapel ngan dia.., aku xkisah laaa.., tp aku nek mluat ngan dia ! 
mls n aku jawab xder duit ! then dia surh bt gak dlu ! kire ok aku charge dia RM35 pd hrga asal RM40. 
klau x bt pe aku nk ksian kt org cmtu !!!! haikshh

2nd lak..., psl customer cm toya mtk bnda bukan2 ! bnda yg xtntu aku dpt buat + crik ! mmg bangang + sial !
sakit otak aku mncarik pic n idea tuk bt design mcm dia nk ! then nk cepat.. aku pnyer la klam kbut siapkan brouchure dia 10,000. konon nk pkai URGENT rabu lps..,so ingtkan raya.., wa 'kejan' production surh setel cpt2 smpai dorg perli2 wa.., then lastly smpai ari nie x amik2 ! celake kn !!!!!

3rd..., blk2 td.., aku nmpk kt depan stereng PS2 dh ader dpn tv ! anak2 sdara aku men game ! aku dh agak mesti ader 'tsunami' dlm bilik aku tu ! n bler aku bukak pintu....., tadaaaaa !!! closet aku SENGET !!!
aiyarkkk !!! apekehey lak nie ! aku pn intai la dlm closet tu.., upenyer slh 1 tiang dia dh PATAH !!!! SHIT
aku pnyer mngamok xhengat laaa..., anak2 buah aku tw klau aku marah ! dhla br blk kje ! dorg dh dok keras kt ruang tamu ! aku cukup PANTANG klau aku blk kje.., then bilik aku bsepah !! arghhhhhh ~~

YA ALLAH YA TUHANKU.... BERIKANLAH AKU KESABARAN YANG CUKUP-CUKUP TINGGI UNTUK AKU TABAH MENGHADAPI KERENAH 3 ANAK SAUDARAKU SEMENTARA MENUNGGU MEREKA KEMBALI KE SEKOLAH SEMULA ! AMIN ~

Saturday, November 20, 2010

HUJAN AIRMATA

gler ! dh 2jam aku asyik ngs je ! DAMN !

sedey gler aku mlm nie !

1 labah-labah.....


"satu labah-labah
 cuba panjat perigi
 bila hujan turun
 labah cepat lari
 terbit matahari
 air tiada lagi
 labah boleh panjat
 sekali lagi"

video


sper ingt lg lagu kt atas nie?? nie zaman tok kaduk nie ! --> zaman dlu r ! wa rsa zmn wa tadika kot !
siap ader gaya lg ! wa xpndai r nk gmbrkan dalam pic. leh r nk bt tp amik msa skit r ! wa dh xsabar nk update entry nie.., so wa cter kn jer la ek !! ader bnyk lg sbnrnyer lagu2 time tadika dlu tp wa terpanggil (hampeh) tuk tulis pasal labah2 nie sbb anak sdara wa laa...., td wa dgr kecoh2 kt ruang tamu !then wa psang tinga r ! upenyer anak sdara wa umo 6 taun takot n beyak sbb ader spider ! labah2 la tu ! aduiiii !!
abg n kakak dia dok tolak2 sambil kata labah-labah xmakan org laa..., xgeget org la... haha
aku tensen r dh bdk tu takot ! yg mak aku pn sama.., kata berak jer r aper r !
aku g r jamban g jirus2 air.., smpai lencun depan jamban tu aku kejekan ! labah-labah tu dh lari tp dia still takut.. last2 mak aku surh amik sawang buang !! aku pn amik jer r n buang hen xnk berak jugak.., smpai cancel nk berak...., upenyer ader sekor mlekat kt dinding lg.. aku pn nek pns r..., buang n marah suruh berak n xpyh ttp pintu (syg pnyer psl)..--> jga dr kecik tu...

hahaa....macam-macam !!! labah-labah pn takot ! aku takot lipas kire ok r tu kn ! haha (nk bela diri)


Friday, November 19, 2010

KERETA

assalamualaikum....

lamanyer x update !! bz gler raya ! g kl FAMILY GATHERING + family singapore skali ! memula we'll plan nk turun sana.., tp bler dh smpai kl.., br wa dpt tw kata plan dh dibubarkan dan mnggunakan PLAN X ! haha
klau wa tw.., dh lama wa kontek mmbr2.., leh jln2 abiskan boreh ! duit lak tgh bnyk time tu !! huhh.., sedap r ~

ciom ??? pnglaman kna ciom nie xpyh wa cakap r ! wa segan gler ! yer r.., wa kn dh besar ...., dh leh jd BINI org dh pn.., apathlg mnjadi mak budak !! tp ari tu.., time nenek singapore wa dtg.., wa xdan la nk salam dia ! trus duduk n borak2.., tetiba dia sebot nama wa kt mak wa merangkap anak dia laa !! huhu
then.., mak wa kata.., ade nie haaa !! then wa pn g la kt nenek wa ! nenek wa cengkam tgn wa baekkk punyer n tarik wa nk ciom n trus peluk2 !!!!! time tu smuer mata trtumpu kt aku n nenek aku ! segan dowh !!!!!

pnglaman kna peluk ciom lg ader lg ! time tu aku g masjid.., kire awl lg r..., then ader nenek dok saf dpn skali n kanan skali (bper bnyk sekali daaa)..
then aku g r dok sebelah nenek tu ! pas azan n solat maghrib.., nenek tu tnya aku "mai dari mana?"
aku pn cakap r lokasi dmana aku mnetap ! then aku salam n ciom tgn nenek tu.., then aku pn nk lipat r tlekung then nenek tu cakap..."meh nk ciom skit meh" (dh rsa mcm budak2 la pulak)...
then dia ciom dahi aku n cakap "klau la cu nie cucu nenek".....ahh !!! aku nk ngs doh time tu ! srius gler nk ngs !!!  sedey !!! sob..sob

tp aku ngan pak aku dh bese dh ! anak mnja la katakan !!! salam jer., mesti ciom n peluk ! kdg2 pak aku siap usap2 lg blkg aku ! adehhh !!! org len jgn try ye.., kang TERstim naye !!! hahahahaaa

then smlm..., aku half day je kt opis ! x amik cuti pn tp mtk permission ngan boss nk g amik kete !
dia bg jer.., lgpn aku kna seberang peneng nk g sign aggrement kete tu ngan bank !! adoii..., next month, brmula lah journey baru mmbyr duit kreta.., aduhh...., jimat..jimat smpai lebam !!! hehe
pd entry sblm nie.., aku ader kecoh psl nk bli SATRIA NEO lah kononnyer !!!! pd sper2 nk back to the future.., leh usya sni -----> ENTER...

tp aku juz beli PROTON SAVVY jer ! 2pn 2ND HAND jer !! xper r ! jnji aku dpt kete ! haha... AMT beb

ader sper2 nk nek??? huhu


RINDU GLER AH KT KORG SMUER......SRIUS ~

Saturday, November 13, 2010

IM NOT BEING A BLOGGER ANYMORE ! omg~

HUISKHHH !!! SUSPENDER NYER !!!!

--
--

--

--

--

HAHA !!!! XDER PE PN ! GIMIK JER NIE ~

rsanyer rabu nie cuti kn raya HAJI ! but awal2 lg wa dmintak oleh pak wa tuk apply cuti sehari awal coz nk g SINGAPORE ! braya ngan family belah mak wa ! lama gler tu wa x g jengah dorg ! family mak wa smuer mnetap sana.., cuma mak wa jer tplanting kt malaysia nie haa !! huhu... (2pn sbb mak wa d amik anak angkt time dia kecik)..

so wa amik cuti selasa 2 bkn sbb per.., cuma wa nk trn KL dlu ! so wa ingt nk plan nk jmper mmbr2 wa jap ! (klau sempat laa).... wa kt kedah nie ader r kwn tp xrmai ! idop wa kt KL.., dunia wa kt KL.., wa rsa xlma pn dok kedah nie ! wa ttp nk sewa umah kt KL. ! ohh !! tidakkkk ~

klau wa x on9 tu.., jgn plak lupa kt wa yer ! klau nmpk wa on9 tu kire ader r tu ! adik wa xikot coz dia kje slasa mlm tu br blk so mcm xdan la plak kn ! takot2 dia bosan n nk pjm berukbend nie haa ! pc jer ader dua..., klau nk pjm laptop wa sepak laju2 ! dia dhla tgn gatal ! suke dok delete 2 delete ni sesuka atie dia ! lempang lelaju br tw! haiskhh ~ (nk lempang ksian .., dhla adik wa lemah lembut wlaupn LELAKI)....

klau xpn.., umah kakak wa ader tenet gak ! klau dan, wa on9 lah yer ! xpn wa on9 guna phone jer ! on fb ler ! jom add fb wa kt sni---> Cdpx Emoloserkid 


 worait ? wa sjer inform awal2!! senang ! haha (poyosz).....PEACE ~

BEEN TAGGED - “GiveAway Domain From MelRomeo.Com“

haha !!!! rsa cm ngantokla plak !! tp wa kna setel kn gak TAG dari http://tsaico.blogspot.com/ nie !
org dh susah pyh tag.., bt jer kn ! bkn pyh mner pn ! THANKS DUDE. skurang2nyer lu ingt kt wa kn ! PEACE

tag nie senang gler ! wa dtugaskan tuk copy & paste jer ! jom usya sama2 ngan wa !


GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM
Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS
1.
2.
3.
4.
5.
MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG
GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM
Syarat & Peraturan

1. Create 1 Entry bertajuk “GiveAway Domain From MelRomeo.Com“

2. COPY Ayat berwarna Merah diatas dan PASTE di blog anda. (PASTIKAN LINKBACK KE ENTRY INI)

3. Tag 5 Orang Kawan Bloggers

4. Comment Entry ini berserta LINK Entry anda dan Siap!

~tarikh tutup 30 november 2010 ~
senang glerz !!! erm...nk tag sper ek !

3. FAIS
5. KYLE

adeh..letih..letihhhh !!!! ~

DESCRIBE ME IN ONE WORD ! (semua djemput hadir)

Salam & Selamat Malam....

ape kabar anda ? kali nie wa bt ENTRY KHAS utk smua blogger2 yg FOLLOW + rjin chat ngan ZAL !
nie BUKAN contest k ! juz for fun ! utk kita merapatkan lagi hubungan sesama blogger ! 

**klik tuk bg ke blog TANGISDARAH

aku nak korg DENGAN JUJUR BGTW AKU TENTANG AKU ! bgtw kt komen lah yer ! 
cth : gedik ker., EMO ker., poyo ker ! aku trima asalkan ikhlas n mmg btol korg rsa aku cmtu ! ENJOY K ~

___________________________________________________________

pada yang NAK JOIN, cara dia SENANG jer ! mcm makan kacang cap tangan ! nk TAG blogger len ker xnk ker tpulang !., jnji korg bt entry jer psl DESCRIBE ME IN ONE WORD NIE..., caranye :

1. KORANG COPY N PASTE JER POSTER DESCRIBE ME IN ONE WORD TU
2. BT LINK KE WEB AKU PD POSTER TU TW (sjer r bg org kenal)..hihi
2. KLAU NK COPY SMUER AYAT2 PN XPER..., WA XDER HAL
3. AJAK RAMAI2 KWAN2 KORG DESCRIBE KORG ! TP INGT !!! JUZ ONE WORD K
4. KORANG MESTI RSA SONOK SBB KWN2 KORG BGTW BNDA YG KORG MNGKIN XPERNAH  TW
5. B HONEST DALAM MEN DESCRIBE RAKAN2 ANDA K

AND LASTLY ..., HAVE FUN !

Friday, November 12, 2010

hahaaa....lawokk !!! SPRAYING GRAFFITY

hehe...wa kt opis lg nie ! br pas kna cuci tinga ngan foot patch ! xper2...., pasnie aku iklan kt korg lak !!! huhu

td aku terjah fb mmbr! 1 course ngan aku dlu..., then ader 1 video psl spray beb ! style gler !!!

jom layan

video

then ader r beberapa mmbr komen & like  (**sory yer mutu gambar xbper brmutu) haha.....klik tuk bg gdabak ye





n klau korg nmpak mmbr aku nama Matt Rashid tu ! dia siap jnji nk bt cmtu utk aku ! EVEN dia xlh tgk lg video tu !!!! n korg nk tgk dh hasilnyer??? dia br tag nama aku !!! n hasilnyer 'SUNGGUH MEMBANGGAKAN' !!! let see ----

--

--

--

--

--

--

--

--

--




XNMPAK?????



siap ader nama wa lg kt situ..hampehnyerrr


wa sesungguhnyer amat terharu dgn kesudian beliau bt bnda yg wa rsa unik glerbabas !
terima kasih yer awak ! sob..sob.....



NAK JOIN WA MERAPU ?? ADD FB WA KT SNI --->  
Cdpx Emoloserkid




Thursday, November 11, 2010

B U N G A ???

salam semua ! 
harap2 sihat2 n ceria slalu k... bebdk laki dh g solat jumaat dh.., wa lak xder feel lak nk mkn ! ntah ler ! adess

wa slalu kt opis mmg rutin r wa psg earphone dgr lagu kt hp ! then tetiba kuar 1 lagu bangang nie --> BUNGA - thomas. wa cakap bangang sbb ex wa bg lagu nie kt wa ! siap ltk CMT lg ! so tetiap ari la wa dgr ! wa bkn lyn jiwang2 lembik cm nie.., tp tpksa gak r dgr ! dhla jiwang.., slalu bg wa lagu yg kuar kt radio ! bt voice msg ! wa spatah haram xdgr sbb bising tp wa cakap wa dgr... haha (pdn muka ko setan)....
wa sriusly xder mood arinie ! bkn xder mood pe.., xder mood nk kje n nk sembang ! aku rsa mcm nk dok umah n ngs jer smpai lebam ! ngs..ngs.....dan ngs lg !!! DAMN ~
skrg nie wa ader pneman laa.., yg leh ganti tmpt si bangang tu.., tp wa ttp sedey ! wlaupn xbper lama wa ngan dia.., tp ntah laa ! start dr dia.., wa dh stop curang ! wa dh xmen kn prasaan org laki lg tp ??? 
nie ker namanyer WHAT GOES AROUND COMES AROUND??? 
 mmg wa pn xtw laa... yer r .., idop kn umpama kopok roda (ermm,.....rndu mknn skolah rendah)... ~

dgr la ek klau rsa nk dgr ! lagu nie BEKAS balak aku tujukan kt aku ! mlm td kol 22:00 pn dia bg lg ! dia kata dgr n phm lirik btol2 ! xkuase aku nk mlyan ! aku dh bnyk bsabar n bnyk gler dh kcik atie ngan dia ! 
ntah bler la aku leh trima dia blk.., xpn xpyh trima lgsg,.....SENANG ~ sakit gler ~~

video


ader sesape yg lom tdo ??

heeeee.......selamat pagi bute !!!! nper lom tdo lg ? wa klau JIWA KACAU cmnir r.., dpt tdo jap jer.., bjaga lbh...huhuhu...cian gler ~

DIA BENCI AKU KE??


NAPE DIA DH XDTG BLOG AKU EK ???
AKU ADER BT SALAH KE ??
DIA MARAH KAT AKU KE ??

MMG IDOP AKU NIE SLALU MALANG CMNIE KE HAAA ???????? DH ADER BALAK CM CIBAI LAK..., ADER MMBR BEST PN DH XSUDI KAWAN NGAN WA LG !!! SHIT ~


YA ALLAH !!!!!! TABAHKANLAH HAMBAMU INI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AMIN

Wednesday, November 10, 2010

PERHATIAN : BLOGGER2 SEKALIAN

TANGISDARAH
Lorong Angsana 25,
Sg. Petani, Kedah.                                      10 NOVEMBER 2010

___________________________________________________

Dear, BLOGGER-BLOGGER TEGAR SEKALIAN


Re : Memohon Maaf Kerana Tidak Mampu Ber'BlogWalking' 
       Dan Membalas Jejak

Assalamualaikum..... dan Salam Sejahtera.....
     Di sini saya bagi pihak TANGISDARAH ingin memohon jutaan lemon kemaafan kepada semua   Teman-teman BLOGGER yang datang menyinggah dan meninggalkan jejak tapak jari kt blog nie kerana
beliau tidak dapat membalas kesemuanyer di atas tekanan perasaan yang beliau alami ! masalah yang dihadapi beliau nie amatlah mengganggu kosentrasi beliau utk mneruskan kehidupan berBLOG sperti biasa. Kalau ader pun.., beliau hanya meluahkan perasaan beliau jer !! HARAP MAKLUM yer !

     2. Jasa baik dan kata-kata semngat yang kalian syorkan pada beliau telah beliau pertimbangkan dan saya PASTI, JAMIN 101% beliau tidak akan melakukan perkara2 diluar dugaan kalian semua. ALHAMDULILLAH..

    3. Kerjasama dari pihak Tuan / Puan / Dato' / Datin / Makcik / Pakcik / Abg / Adik / Kakak / Cik / Encik amatlah saya hargai dan di akhiri dengan ucapan ADIOS AMIGOS !!!!



tiada yang benar melainkan yang benar2 belaka.








format surat ntah btol ntah tidak !!! wa kt umah cakap omputih.., so mlayu FAILED ! haha

1:59 AM - THURSDAT NOVEMBER 11, 2010

clash wit him !! DAMN ~
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa

"sakitnya aku.....membenci kamu....,
sakit lagi MENCINTAIMU......."


"ingatkah lagi waktu kau bersamaku..., 
kaku aku melihatmu..., sedang aku mahu kau tahu.., 
DENGAR KATAKU..., "AKU cinta PADAMU...., AKU BENCI PADAMU...., AKU CINTA.....AKU BENCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

ego KAH???

dia crik aku !!!!! & tnya nper xkol n msg dia 1 hari nie !!
haha...jom layan pbualan aku ngan si dia !

aku : **angkat tipon
dia : "hello? assalamualaikum.."
aku : "waalaikumsalamwarahmatullahiwabarakatuh"
dia : "kt na tu??"
aku : "kt opis lg. dok bt keja"
dia : "aik? napa xblik lg? dh koi bapa nie?"
aku : "saja...blk pn bt pa...bkn da nk sapa nk teman pn" (ayat kira nk EMO jer..haha)
dia : "aiskhhh !!! blk la nie ! (skrg)..., awat dr pg td xkol abg pn?"
aku : "saja xnk kcau ! sakgi dia kata org kcau dia keja lak ! org bg privacy la nie" (**ayat mtk simpati)
dia : "mana ada abg ckp cmtu?" (**dh cakap xnk ngaku lak ! chaitt)
aku : "xperla..aper2 jer laaa"
dia : "smpai umah sakgi kol"
aku : "insya allah"
dia : "pasaipa plak?"
aku : "saja"
dia : "smpai umah kol ! xkol siap!!!!!" (**nk siap p mana? kihkih)
aku : "okay laa" (**tpksa mngalah)

gler x gler ! aku ingt nk maki dia tp AKU RINDU GLER KT DIA DOWHHH ARI NIE !!!!!! ARGHHH

**nsb bek dia crik aku ! klau x? gler jap aku...hihihihiii...

Tuesday, November 9, 2010

DUNIA SEMAKIN MAJU + MANUSIA SEMAKIN SEWEL (cter psl KENCING)

haha...agak kijam tajuk entry nie tp mmg KENYATAAN pn ! wa bosan thap gaban nie ! sbb tu wa bt cmnie !
entry yg bnyk gmbr KOT ! haha

wa nk share ngan korg smuer psl CIPTAAN MANUSIA ALAF BARU yg konon bnyk mmbntu a.k.a memudahkan tp sbnrnyer CAM CIBAI (**maaf yer kawan2).....
jom kita usya !!

nie haa tandas a.k.a tempat kencing



aduiii... nie bt kan manusia jd PEMALAS n tmbh2 pulak.., kencing berdiri nie xlawas dik oiiii !!!!!! xbasuh lak tu ! aiyarkkkkk !!!!

n baru2 nie gak.., ader 1 ciptaan direka utk POMPUAN KENCING BDRI !!!!! lg cm siottttt
**sory klau pic nie agak xsencored

xsopan la der !! pls laaa ! sakit bntot ker xlh nk duduk ???? geli ? tndas awam??? xlh sembur air dlu??? crik la tndas cangkung klau yer pn !!! 

yg nie per cter lak nie kencing dpn org rmai nie?? adesss

adoilaa..., mner sifat malu pd sorg pmpuan nie????? meh aku sula burit ko 2...dh xtw malu sgt !!!!! KEYPADLOCK

tp pd saper2 yg bminat.., nie ha ader cara guna dia ! tp aku xpasti r dh msuk MALAYSIA ker blom ! xpn korg leh bt origami sndrik jer ! haha


lg yg bt aku pelik.., mmg lumrah ek lelaki kencing bdiri??? cmnie/????


pdhal korg xtw ker bnyk kburukan pd kbaikan kencing bdiri nie???? mcm2 !! aper2pn.., pd pmbaca lelaki.., AWAS ! jauhi sikap cmnie k ! utk kbaikan korg gak !


haha....sakit otak aku mnhan gelak + marah pd manusia zmn skrg nie ! adoiyaii ! kita layan jer la ek info nie !
DUNIA AKHIR ZAMAN !!!